Csatlakozz Te is!

Miről szól a blog?

Mi próbáljuk megérteni a minket körülvevő világot. A tudást felhasználhatjuk arra, hogy fejlődjünk, anyagilag jobb helyzetbe kerüljünk vagy megőrizzük egészségünket, ne hagyjuk, hogy átverjenek minket! Úgy érzed Te is hozzá tudsz rakni valamit? Van egy érdekes történeted vagy témajavaslatod? Érdeklődéssel várom leveledet: mpeter0725@gmail.com

Ingyenes és hasznos

Különösen ajánlott

Bioquant lézerterápia

2011.04.17. 10:08 Moszi0725

Egy barátom megkért, hogy nézzem meg miről szól ez a Bioquant in vitro lézerterápia, mert valaki nagyon el akarja adni nekik. Szerintem ez tipikus példája annak, hogy lehet áltudományos baromságokkal és marketing szöveggel eladni valami hasztalan dolgot. Miért?...

Videó

Kezdetnek itt egy videó ami elvileg elmagyarázza nekünk a szerkezet működését, hatását. E helyett nem tudunk meg semmi konkrétat, de azt igen hogy a vérünk egyben a második szívünk és ez már régóta elfogadott tény az orvostudományban…

In vitro terápia?

A videónál azt írják in vitro fényterápia. Az in vivo azt jelenti, hogy valamilyen elő állatban mondjuk egérben végeznek valami vizsgálatot, az in vitro azt jelenti, hogy sejtek vannak pl egy petri csészében és őket kezelik. Tehát ezek a fehérjék, sejtek távol állnak az élő szervezettől. Összefoglalva: nem tudom hogy lehet embert in vitro kezelni... ez lehetetlen, összeegyeztethetetlen!

További problémák

Aztán a honlapjukon (ami nem az ami a videóban van...) azt írják hogy világszabadalom. Nos, kérdezd meg bármelyik szabadalmi ügyvédet, nincs olyan hogy világszabadalom, a bulvársajtó szereti használni, de nincs olyan!

A honlap tele van mindenféle reklámmal a mobil háztól az emberi jogokon át a fogyókúráig, szerintem egy komoly cégnek nem ilyen a honlapja.

Nem adnak igazi magyarázatot, csak dobálóznak mindennel, ráadásul amikor magyarázzak mi a lézerfény, azt írják hogy a lézer azonnal képes kilőni az atomokat. Nos, a lézer fényt bocsát ki, semmilyen atomot nem lő ki, azt talán a részecskegyorsítók lőnek ki (ionokat).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Milyen tanúsítvány?

Lehet hogy be van jegyezve és van hozzá tanúsítvány, de meg kéne nézni milyen. Azt írják, hogy kérésre megmutatják. Ezt nem tettem meg, viszont utánanéztem az említett minőségvizsgáló cégeknek! Beigazolódott a gyanúm. Természetesen minden terméknek az  EU-ban kell tanúsítvány, hogy ha használod nem ráz meg az áram. Ha megnézed mondjuk a hajszárítódat vagy a fényképezőgépedet, lesz rajta egy jel: CE. Ez azt jelenti hogy van tanúsítvány, hogy biztonságos a használata, hasonlók. DE ez nem jelenti azt hogy hatásos! A honlapon említett MED/CERT német cég valójában azzal foglalkozik, hogy a készülék elektromosan biztonságos-e, megfelel-e a különböző előírásoknak, EU normáknak. Csak ezzel! Ez nem bizonyítja a hatásosságot! Ez alatt írják, hogy kapcsolatban állnak a CECERT céggel, akik vizsgálják az aktív gyógyászati eszközöket, ez viszont már nem szerepel a Bioquant honlapján. A szlovák intézetnek csak szlovák nyelvű honlapja van (…).

Tehát csak azzal hirdetni hogy tanúsítványa van, az olyan mintha én azzal hirdetem magam hogy lábam van, szinte mindenkinek van... milyen lábad van, az a kérdés!

Számomra abszolút hiányoznak a bizonyítékok, több baromságot is írnak, ha említik a tanulmányokat, és klinikai teszteket, miért nem lehet megnézni őket? Bocsánat! Meg lehet nézni valamit, de abban szó nincs Bioquantról, csak Zhongqiang Medical Instrument Ltd által gyártott lézerről amit kínában is teszteltek. Bízzak én a Guangdongi Gyógyszervizsgálati Hatóságban? Nekem úgy tűnik, hogy ez egy kínai lézer termék, egyetlen teszt alapján adják el, megtalálták a jogi módját hogy nálunk is el lehessen adni, káros hatása nincs ezért senki nem foglalkozik velük. Már csak ezek alapján is nagyon érdemes elgondolkodni azon, hogy az ember kifizessen-e közel 200 ezer forintot.

A bejegyzés trackback címe:

https://ertelmesen.blog.hu/api/trackback/id/tr32832950

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Richard Quandt - KUTATÁSI CSALÁS 2011.04.18. 13:20:25

A kutatási adatok szándékos meghamisítása súlyos csalás. Fontos megjegyeznünk, hogy alapvető különbség van a humán és társadalom-tudományok, illetve a természet- és orvostudományok terén elkövetett csalások módszereiben. Az előbbire a valóságban nem lé...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

伊姆雷 2012.01.24. 01:02:31

A hétvégén alkalmam volt kipróbálni az említett készüléket. Először az ujjbegyemből vett vért megnéztük mikroszkóp alatt. A mikroszkóp nem tűnt gagyinak, később utánanéztem a neten is (Bresser LCD mikroszkóp. Van némi eü. előképzettségem, tehát nem vagyok teljesen laikus a témában így a látott kép alapján azt kell hogy mondjam, nem örültem a látványnak. A vér alakos elemei közül a vörös vértestek a legnagyobbak -nyilván ezek láthatók a legjobban mikroszkóp alatt. Nos, az enyémek füzér-szerűen össze voltak tapadva vagy pedig telepeket alkotva össze voltak állva. Ezután meg kellett innom kb. 3 deci vizet és az orromba lett dugva ez a kis szonda, amit fél órán keresztül benn kellett hagyni. Érzésre nem volt semmi különös, talán kicsit melegítette az belülről. Kissé röhejes volt, hogy a fény átvilágította az orromat, úgy néztem ki mint kölyökkoromban amikor elemlámpával ökörködtünk a sötétben az arcunkat alulról megvilágítva... Fél óra elteltével ismét vért vettek az ujjamból és megnéztük a mikroszkóp alatt a változást. Az eredmény kétség kívül jobb volt, a vörös vértestek szépen szétváltak és egyenként úszkáltak a vérplazmában. Elsőre ez elég lelkesítő volt de azért a szkepticizmus bennem is megvan, lehet, hogy ehhez az eredményhez elég volt az a 3 deci víz is amit megittam? Még vacillálok a dolgon, próbálok tájékozódni a témában (ezért találtam ide is).

Moszi0725 · http://ertelmesen.blog.hu 2012.01.24. 06:38:00

@伊姆雷: Jó reggelt! Nagyon örülök, hogy megtaláltad ezt az írást és főleg hogy vetted a fáradtságot leírni mi történt veled. Leírom mit gondolok. Nos, igazad van, lehet hogy az a víz is elég volt hozzá. De ha jól tudom általában az egy csepp vér mellé szoktak egy csepp fizsót is keverni hogy ne legyen olyan sűrű a minta, az is lehet hogy elsőre valami töményebb oldatot raktak, amitől összeállt a minta, biztos ki lehet kísérletezni. Természetesen nem voltam ott, ez csak a fantáziám tüneménye, nem állítom hogy így történt, de Te aki az egészségügyből jöttél, biztosan tudod hogy bárhogyan is volt, ez a “vizsgálat” nem bizonyíték. Említhetném azt a tényt, hogy ez a ránézésre össze voltak tapadva dolog nem pontos diagnózis. Erre ma már vannak szoftverek, amik mondjuk 10 millió vérlemezkét megszámolnak és számosítva közlik, hogy x % van összetapadva. Mondjuk bent a kórházban (ha tudod) nézd meg a véredet a mikroszkópban, vajon akkor is össze lesznek állva? És a víz után fél órával? És még ez is csak egy kísérlet, amit 1000 embernél el kéne végezni. És persze soha nem voltam ilyen “vizsgálaton” és nem vagyok a téma elismert szakértője (azért hogy hogy lehet embereken in vitro terápiát végezni most sem tudom), de az írásomban rámutattam néhány dologra, ami mellett most sem lehet elmenni. Ezeket remélem figyelembe veszed. Aztán a másik dolog, hogy érdemes elolvasnod a 2012 jan 14-i cikket is, eszerint függetlenül az én szakértelmemtől, azt is megnézhetnénk hogy ők mivel bizonyítják az igazukat. Hol van publikálva, hogy a vérlemezkék sima mikroszkópos ránézéséből a teljesítőképességre vagy a fáradságra lehet következtetni? Említettem a kínai kísérleteket, amik egyáltalán nem erről a készülékről szólnak. Hol vannak a kettős vak kísérletek? Klinikai tanulmányok link alatt felsorolnak 6 db címszót, de semmi hivatkozás. Ezeknél is ezt a készüléket tesztelték? Miért nem lehet őket megnézni? Csak azt szeretném ezzel mondani, hogy én addig nem hiszem el a hatásosságot (a placebo túl), amíg nem látok bizonyítékot. Végső soron nem én szeretném bizonyítani, hogy nem működik (hiszen nem is tudnék holnapra kettősvak kísérleteket végezni), hanem azt szeretném hogy először ők bizonyítsák azt, amiért pénzt kérnek! Ettől függetlenül működhet a dolog, de én nem látom bizonyítottnak az itt felsoroltak alapján. Ez a véleményem. Te, ezen csak remélni tudom hogy el fogsz gondolkodni és a számodra kedvező döntést fogod meghozni. Remélem segítettem a döntésben és köszönöm a kommentet. Én biztosan jó egészséget és boldogságot kívánok!

biosz7 2012.05.21. 16:25:44

Nekem is volt ilyen vizsgálat. Szintén megszúrták az ujjam és mikroszkóp alatt nézték a vérem. Az enyém olyan gyönyörű volt, minden vértest külön, mozgásban, minden. A nagykönyv szerinti tökéletes vörösvértesteket mutatta a mikroszkóp. Nem is ajánlották a gép megvételét, használatát.
Mondjuk épp túl voltam egy diétán, egészségesen táplálkoztam akkoriban, szerintem az volt az oka a mintaszerű eredményemnek. Ahogy az előttem szóló írta, nem vettem észre trükközést a mintavételnél, előttem és utánam is csinálták másnak, nem volt bekenve semmivel az üveglap.

Moszi0725 · http://ertelmesen.blog.hu 2012.05.21. 16:33:41

@biosz7: Köszi, örülök hogy jól vagy! Lehet egyszer én is el fogok menni egy "vizsgálatra", főleg hogy kérdezzek, de a cikkben leírtak miatt továbbra is marhaságnak gondolom.

biosz7 2012.05.21. 16:42:42

@Moszi0725: Ja, attól még bármi lehet, de engem is meglepett a szép vérem. :) Mutattak egy könyvet, amiben a különböző fázisok vannak és az enyém pont olyan volt, mint az első kép, amire törekedni kell. Nekem nem is dugták az orromba azt a bigyót. Amúgy a többieknek, akiknek nem volt olyan szép a vére, tényleg szebb lett a 20-30 perc lézerezés után. Olyan szép nem, mint az enyém, de biztos, hogy a rendszeres használattal ez is javul - jelentsen ez bármit is az egészségre vonatkozólag.

Joshua59 2012.09.30. 17:03:45

Szeretem a Bioquant műszert, amiről Moszi0725 oly értelmesen elmondta a kételyeit. Pont azért szeretem, mert a vérvizsgálattal nem lehet mit kezdeni. Az tény. Minden esetben pozitív változásokat hoznak a kezelés utáni megismételt vizsgálatok. Akár ivott az illető vizet, akár nem. A vérvétellel kapcsolatban kérném Moszi0725 Urat, hogy nézze meg a NET en az élővérkép analízist. Addig az eljárásról kérem ne mondjon véleményt. Kételkedni pedig valamiben mert Kínai, az nem érv. Az iPhont és még sokminden más high tech cuccot Kínában gyártják ha nem tévedek. Fikázta a fél világ az akupunktúrát, és az köszöni szépen de jól van, és ma is hat. Sőt a hivatalos orvoslás is alkalmazza már. Fikázták a Bioptron lámpát is eleget, ma már szinte minden fizikoterápiás rendelőben, bőrgyógyászaton ott van. Az orvoslásban nagy bakugrások következtek már be az elmúlt századokban, és a kétkedőknek végül az arcukra fagyott a vigyor. Khmm, jut eszembe: miért kell az orvosoknak mindíg kezet mosniuk? Szemmelveisz Ignácot egyenesen kiröhögték azért, mert kezet akart mosatni az orvosokkal, mielőtt a szülő nőket kezelték volna. Akkor a Bioquanton élcelődni nem csak a tudatlanság megnyilvánulása?

kékvirág10 2012.11.30. 20:43:59

Én is használom a bioquant de reszertelenül.Elmentünk egy bemutatora a Párom mondta ne modjuk meg ,hogy van készülékünk .Én elötte voltam Koleszterin és tiglic mérésen a mi nagyon rosszeredményt mutatott . A bemutaton nekem nagyon rossz eredményt mutatott az Ö müszerük is a páromnak viszont nagyon jot. Azota én is rendszeresen használom ,kiváncsi vagyok ,hogy változik a kolleszterinem és a vérzsir.

bsanyika 2013.02.27. 19:24:07

Ma küldtem vissza a feladónak, engem is átvertek.
Szerencsére még nyolc napon belül el tudtam állni a szerződéstől.Remélem a pénzt visszaküldik. Ha nem, jön a bíróság.
A kezelés utáni vér képét a mikroszkóp memóriájából tették a képernyőre, semmi köze nem volt a második vérvételhez.
Ez a készülék nem más, mint egy piros fényű elemlámpa, hiszen a lézer egy párhuzamos sugarakból összeálló fénnyaláb, (gondoljunk a 300 Ft - os gyerekjátékokra)ennek szétterülő fényének vetülete pedig egy tárgyon a távolság függvényében nő, vagy csökken.
Megállapításommal kerestem az ORIN honlapján, a megadott helyen az orvos véleményét, szlovák honlapra nem is ment el az üzenet,nem létezik a kapcsolat.
Vigyézat emberek, drága átverés ez!!!

Átverés az egész és a meghívott idős emberek hiszékenységére, tájékozatlanságára alapozva működik az üzlet.

Ms.Vitriol 2013.06.26. 17:08:49

Kedves bsanyika! Mielőtt alaptalanul vagdalkozik, alaposabban nézzen utána! Igazolt dolgok, és másfél év alatt elégedett ügyfelek bizonyítják,hogy a készülék, amit visszaküldött a maga életét és egészségét, talán meg a kedves feleségeet is rendberakna! A honlap megújult, azért akadozott az év elején! Nézze meg most! És szíves figyelmébe ajánlom az Echo tv Mozaik műsorát, ott választ kap a szkeptikussagara! Jo egészséget!

KisBuddhaé 2013.08.04. 22:38:37

Egy ismerősöm akinek én ajánlottam ezt a cuccot / a szüleim használják / mondta nézzem meg ezt az oldalt mert hisz nekem de itt érdekeseket írnak..
Na szóval nálam egyszerű a képlet. A szüleinek használ a Bioquant. Édesanyámnak nagyon komoly infarktusa volt, apámnak pedig a lábában érszűkületet találtak. Másfél év alatt annyit javult az állapotuk, hogy gyógyszerre szinte nincs szükségük.Nekem ez a fontos, nem az áltudományos maszlag amit itt is látok. Nekem mind1 , hogy valaki szerint kínai, valaki szerint elemlámpa a szüleim ennek köszönhetően jól vannak és nekem ez számít :).

TEACHER 2013.10.14. 09:32:37

Nemrég én is részt vettem egy lézeres vérkezelő termékbemutatón. Egy adonyi vállalkozó szervezte a XVII kerületben. (nem a Bioquant név alatt árulja a termékét, de ez a lényegen nem változtat.) Ígértek a szórólapjukon egy állapotfelmérést ami abból állt, hogy meg kellett markolni egy kézzel egy csövet és ha végigültem a 3 órás szeánszot akkor oda adták a számítógéppel készített "kiértékelést" ami szerint szinte csoda, hogy élek. (Megjegyzem elég jól tartom magam, napi 1 km-t úszom és igyekszem egészségesen élni.) Ígértek még egy 10 e Ft-os csodatapaszt is a meghívón, de a végén valahogy ez a téma elfelejtődött.
Ami a lényeg:
Végig hallgattunk egy 3 órás előadást arról amit a fenti videó meglehetősen jól foglal össze. Van két műszaki diplomám (vegyész és gépész mérnöki) és vezettem gyógyszer alapanyag gyárat, valamint egy japán biotechnológia gyárat is ezért talán nem szerénytelenség, ha hozzá merek szólni a témához. Az előadó természetgyógyász a 3 óra alatt összehablatyolt egy csomó dolgot. Ezek között voltak ismert általános igazságok és kapitális baromságok is egyaránt.
A nap fő attrakciója a vérvétel és a mikroszkópos vizsgálat volt. Az én vérem a jobbak közé tartozott (ami talán annak is betudható, hogy a 60 évemmel én lehettem a legfiatalabb), de még így is eléggé összeállt, összecsomósodott. Volt olyan a vizsgált nyugdíjasok között akinek katasztrofális benyomást keltett az eritrocita képe.
Ezt követte a kezelés ami - a már ismertetett orrbadugós - lézerterápiát jelentette. A kezelést egy újabb vérvizsgálat követte ami mindenkinél csodálatos javulást eredményezett az újabb mikroszkópos vizsgálaton. Hozzáteszem elvileg behívhatott az ürge korábban archivált képeket is így manipulálva az eredményt, de remélem nem ezt tette. A bemutató hatására mindenki belelkesedett ami csak akkor lohadt le kissé amikor közölte a természetgyógyász az árat: 350e Ft. És akkor jött az újabb marketinges duma: Néhány db-ot el tudnak még adni 199e Ft-ért... Akit érdekelt a dolog annak elébe toltak egy nevükre szóló nyomtatványt azzal, hogy az adott címre kiszállítják a kütyüt, de ezt megelőzően bármikor visszamondható. Többen aláírták a papírt. Amikor rám került a sor megdöbbenve olvastam az apróbetűs részben, hogy amit aláírnék az egy szerződés. Továbbá igazolom, hogy átadták a szerződés feltételeit írásban (ami nem történt meg) Persze ezek után nem nem írtam alá semmit.
Ettől még a ketyere akár jó és hasznos is lehet és én őszintén bízom benne, hogy az is, de több tudományos klinikai vizsgálatot és kevesebb marketinges parasztvakítást vártam volna el.
Azóta annak is utána néztem, hogy mennyi lehet az önköltsége a ketyerének. A kütyü lelke egy 650 nm-es lágy lézer dióda aminek a kisker ára 2000 Ft. A hozzá tartozó vezérlő elektronika 6000 Ft. Nagy tömegben gyártva 15 000 Ft-ból kényelmesen előállítható. Persze, ha az életünket mentheti meg akkor a használati értéke ennek a sokszorosa lehet. Szóval nem könnyű a döntés...

Attila64 · www.sagaontour.ca 2013.11.07. 20:38:25

Nagynénémnek kétszer volt szívinfarktusa. Kb. fél éve vették egy előadás után a készüléket. Kezdetben én is szkeptikus voltam, de úgy 2 hónap múlva sokkal energikusabbnak látta a család, ő maga is csodálkozott, hogy egyre tovább bírja napközbeni pihenés nélkül. Nem állítom, teljesen meggyógyult, de kevesebb gyógyszerre is át tudott állni orvosi ellenőrzés mellett.
Most már én is úgy gondolom, hogy lehet benne valami (mármint ebben a készülékben), ami kedvezőbbé teszi a vér összetételét vagy tulajdonságait, nem tudom. Nem is igazán érdekel, a lényeg hogy nagynéném jobban van, kevesebb gyógyszert szed és lelkesen, kitartóan csinálja, az életkedve is visszatért!
Minden keringési betegségben szenvedőnek hasznos!

Attila64 · www.sagaontour.ca 2013.11.07. 20:41:26

Anya, ezt én írtam!
Hogy tetszik?

_-_-_ 2014.01.20. 21:20:36

Börtönbe kellene zárni ezeket a csaló kuruzslókat.

mamipok 2014.02.07. 09:27:30

Kedves Névtelen!

Börtönbe azokat is be szokták zárni, akik hamis váddal illetnek valakit. Használtad, vagy legalább tanulmányoztad az említett készüléket? Én igen, és érdekes módon elmúltak a rendszeresen jelentkező gyötrő fejfájásaim, amit még a receptre kapható erős fájdalomcsillapítók sem tudtak megszüntetni.
A gyógyszerektől kába voltam, és fájt a gyomrom, a Bioquanttól frissebb vagyok, és jobban érzem magam. Nem vagyok szegény átvert nyugdíjas, középkorú értelmiségi vagyok, és azt is tudom, hogy a fájdalomcsillapítóim előállítási ára is kb. 20 Ft plusz csomagolás 30 Ft, megvehetem 1230,- Ft-ért. Kit is zárjunk börtönbe?

TEACHER 2014.02.12. 07:57:03

@mamipok: Kedves mamipok !
Egy gyógyításra szánt készülék (gyógyszer stb.)jóságát kettős vak kísérletekkel szokták ellenőrizni kizárandó a placebó hatást. A Bioquant-nál nem tudok ilyenről. Ettől persze lehet akár jó is.
A másik megjegyzése miszerint egy 50Ft-os önköltségű gyógyszert 1230 Ft-ért árusítanak egy kapitális demagóg baromság. Én a prevenció híve vagyok és nem a gyógyszereké, de korábban 3 évig voltam ügyvezetője egy gyógyszer alapanyag gyárnak. Ha ön ilyen csodára képes úgy, hogy betartja a gyógyszergyártással kapcsolatos összes igen szigorú előírást akkor jelentkezzen a méltán nagyhírű magyar gyógyszergyárak egyikénél. Garantáltan busásan megfizetik.

koemer 2014.03.23. 21:07:41

@TEACHER: Tisztelt Teacher,mivel mint szakmabeli,biztosan sokszorosan többet értesz a témához.Bennem csak egy kérdés fogalmazódott meg,ha a pulzáló működést,és a teljesítmény szabályozást nem tekintjük,a készülék mivel tud többet egy lézer-pointernél?

TEACHER 2014.03.23. 21:27:56

@koemer: Helo Koemer. A készülékben egy 650 nm-es lágylézer dióda van. Erről állítják ( bár klinikai kísérletről nem tudok), hogy szét diszpergálja az összetapadt eritrocitákat. A lézer pointerben nem tudom milyen hullámhosszú és teljesítményű dióda van. Valószínüleg nem vagy nem pontosan ilyen.

koemer 2014.03.24. 12:49:36

@TEACHER: Kösz a gyors válaszért.Ahogy,csak józan paraszti ésszel tájékozódtam,650nm a vörös hullámhossza,az erőssége nem lehet tul nagy,éppen átvilágítja az orr bőrét.De mit jelent az hogy lágy?
Van más fajta is?

TEACHER 2014.03.25. 09:18:12

@koemer: Tulajdonképpen az intenzitásra utal a "lágy"-ság. A lágylézer (SLT ) általában a 0,05-4J energiának a sejtekre való besugárzását tartják alap értéknek. Az eddigi kutatások és tapasztalatok alapján ez az energiamennyiség elegendő a sejtek működésének segítésére, erősítésére.
Ha részletesebben érdekel:
www.vitaminsziget.com/cikk.php?id=3770#heading0
Én egy nem tesztelt és ismeretlen lézerpointerrel nem világítanék be az orromba.

jozsa1960 2014.06.19. 09:25:36

Kb. fél évvel ezelőtt a férjem regisztrált egy oldalra, ahol ezt a készüléket mutatták be. Egy fiatalember hamarosan hívta is telefonon, egyeztettek időpontot, amikor is a lakásunkon megjelent a mikroszkóppal és a készülékkel. Röviden, tömören bemutatta a készüléket, vért vett, a kapott eredményt elénk tárta. Mivel mindketten a "legveszélyeztetettebb" korban (50 fölött) vagyunk, gondolkodás nélkül azt mondtuk, hogy igen veszünk egy készüléket. Magas vérnyomásban szenvedünk mindketten, és tudva lévő, hogy az infarktus ilyen korban a leggyakoribb. No, ezt nem szeretnénk, ha bekövetkezne, gondoltuk, hogy ennyit az egészségünk megőrzése érdekében áldozunk magunkra. Azóta rendszeresen használjuk, reggel és este 15-15 percet. A vérnyomásunkat rendszeresen mérjük. Én már ott tartok, hogy nem szedek egyáltalán vérnyomáscsökkentőt. Tehát ezzel én már megkurtítom a gyógyszergyárat! A férjem még szedi, de lényegesen alacsonyabb értékeket mérünk. Ezen túl édesanyám is használja a készüléket. Előzőleg kezdődő érszűkületet állapítottak meg, azóta volt érvizsgálaton, egyáltalán nincs érszűkülete. Nekünk ez a tapasztalatunk a készülékkel kapcsolatban. Nem tudom egyébként, hogy miért nem lehet ebben, vagy ehhez hasonló módszerekben hinni, miért csak a gyógyszer. Hát senki nem veszi észre, hogy nem az a cél, hogy a beteg meggyógyuljon, hanem az, hogy a betegséget szinten tartsák, és élete végéig gyógyszert egyen! De mindenki maga dönti el, hogy mit választ, ezért nem lehet senkit elítélni, de azokat se bántsák, akik hisznek (ez már fél gyógyulás!) bármely más nem gyógyszeres terápiában! Gyógyulást kívánok mindenkinek!

Moszi0725 · http://ertelmesen.blog.hu 2014.06.19. 17:58:57

@jozsa1960: Kedves jozsa1960,

Orulok, hogy jobban vannak es tudom hogy a valaszom bonyolultnak vagy hihetetlennek hangzik, de gondolkodjon el rajta.
Az orvosok nem azert irjak fel a gyogyszereket, mert a gyogyszergyartol kapjak a fizetesuket, hanem azert mert a gyogyszerekrol BE VAN BIZONYITVA, hogy mukodnek. Ez statisztika, megvizsgalnak sok ezer embert akinek adjak es sok ezret akinek placebo adnak es kijon, hogy a placebohoz kepest tenyleg hatasos. Csak ezutan lehet valamibol gyogyszer. Olyan is van, hogy egy gyogyszer tenyleg csokkentette a tumor meretet, de nem lattak bizonyitottnak, hogy jelentosen javitotta a betegek eletminoseget, ezert visszavontak az engedelyt.
Ehhez kepest ez a lezerterapia nem rendelkezik ilyen komoly vizsgalatokkal. Lehet hogy mukodik, en nem tudom. De akkor miert adjak erte penzt, khmm hogy kerhetnek el erte penzt??? Ez mar szerintem atveres. Ugyan most On azt gondolja, hogy ettol javult az allapot, ami persze lehetseges, de ez akkor is csak mondjuk egy a 10000-bol. Mellesleg nem irja, de gondolom az eletmodjukon is valtoztattak, hosszu ido telt el, mastol is javulhattak, irta hogy kezdetben (ferje most is) emellett a gyogyszert is szedtek, egyaltalan nem biztos, hogy a lezerterapia miatt gyogyultak meg! Lehet, hogy a terapia csak placebokent hat es ami valojaban segitett az a mellette szedett gyogyszer volt.
Megegyszer mondom, nem allitom hogy a lezerterapia biztosan nem mukodik, de azt latom hogy ezt semmi komoly vizsgalat nem tamasztja ala. Tovabbra is mindenki azt vesz amit akar, de probalja meg elhinni, hogy az Onok javulasa nem bizonyitek!
A gyarto honlapjan talalhato sok pozitiv visszajelzesnek nem szabad hinni, a gyarto nyilvan csak ezeket rakja ki, ez az erdeke, emellett lehet hogy van 1000 hatastalan vagy negativ visszajelzes. A gyogyszereket a gyogyszergyartotol fuggetlen cegek vizsgaljak komoly ellenorzes mellett, honlapjukon kotelezo feltuntetni minden eredmenyt, a halalesetet is. Tehat erdemes elgondolkodni azon, hogy vajon melyik gyarto van igazabol a betegekert, melyik hajszolja ugy a penzt, hogy valojaban semmi bizonyitottat nem ad erte cserebe…
En tenyleg szeretnek bizonyitekot latni, akkor irhatnek olyan cikket amivel nepszerusithetem, de addig velemenyem szerint nem lehet tobb placebonal.

Démonmac1 2014.09.11. 21:37:54

Akkor most nézzük meg azon hozzászólók regjeit, akik a készülék mellett érvelnek.
A legtöbb esetben 1 vagy 2 db hozzászólás.
Sajnos az összes ilyen jellegű készülék egy átverés, ami a szerencsétlen gyógyulni vágyó emberek hiszékenységére épít, és megtéveszi őket.

levendulaliget 2015.03.04. 20:03:45

Ha valaki mindenképp lézerkészüléket akar az orrába dugdosni, akkor megteheti olcsóbban is, csak utána kellene járni - vagyis arra utalok, hogy ez a kizsákmányolás miben különbözik a "hívek" által oly sokat hangoztatott gyógyszerlobbitól? Ha valaki ilyen kezelést szeretne alkalmazni, akkor a csúnya gyógyszertárak árulnak olcsó készülékeket - én már 10 ezerért is láttam -, persze ők nem nyomulnak, akkor most ki a pénzéhes, vagy a következő érv az, hogy az olcsó nem működik, mikor jóformán csak "sima" lézerről van szó, és nem műteni készülünk? Tegyük fel, hogy használna a vörösvértesteknek - hiszen azt jól tudom, hogy az orvoslásban használnak különféle lézerterápiákat, de nem hiszem, hogy pont ezt! -, de azzal riogatják az embereket, hogy össze vannak tapadva a vvt-k, és azt állítják, hogy ez a megoldás! Ha valóban "összetapad" nagyobb mennyiségben, annak komoly oka is lehet, és az ok nem szűnik meg lézerkezeléssel. Az egyik egyszerű oka a plazmafehérjék mennyiségének megnövekedése, ez gyakran viszonylagos, és nem a fehérjék száma nő, hanem a folyadéké csökken, mert dehidratáció lép fel... Sajnos az ilyen ferdítések, hogy nincs részletes tájékoztatás, hogy mitől tapadhatnak össze (nyilván nem ez a normális, ha meg nem normális, akkor csak van valami mögötte), ez min. félreinformálás (pedig komoly betegség oka is lehetne), már ha igaz, hiszen a vérvizsgálatnak megvan a szabályos módja (amit nem tudom, betartottak-e) plusz butaságokat is leírnak, vagyis még arra sem veszik a fáradtságot az eladók, hogy utánanézzenek, hogy mi-micsoda... Ennél többet érdemelnek azok a vásárlók, akik szándékoznak ezt megvenni. De minek is néznének utána, ha úgyis hisznek nekik, és - mielőtt rám támadna valaki és ezzel "érvelne" - én sem azt mondom, hogy a felesleges gyógyszereket kell szedni, gyógyszert is csak akkor kell, ha muszáj.

Lasszo 2015.05.20. 12:33:22

@levendulaliget: Tegnap voltam egy vizsgálaton, ami hasonlóan történt mint az előttem íróknál.
Oda menvén gondoltam , majd most láthatnak igazán tökéletes vért az előadók.
A sokkolás már a fémrúd megfogásakor kezdődött"hát ennél láttunk rosszabbat is " megjegyzéssel.

Itt már megingott a magabisztonságom!!

Hát amikor a vérképemet megmutatták, összeomlottam a csalódástól, összetapadt rolnis rendszert láttam ,csoda hogy tud folyni a vérem.

Ezután jött a kezelés tíz perces, és az utána való vérvétel, és képi megjelenítés.

Gyönyörű fánkok úszkáltak az olajban, rugalmasan tudtak alakot változtatni, és szépen egyenként úszkáltak.

Hát eldöntöttem, nekem kell ilyen készülék, és vettem egyet 250 000ft-ért.

Hát másnap kitisztult fejjel gondolkodtam.

23 éve vegetáriánus vagyok.
Minden évben csináltatok átfogó laborvizsgálatot, ami hibátlan.
Bírkózó sportot űztem, két éve hagytam abba , most rendszeresen sújt emelek hetente kétszer.
Arról voltam híres, hogy nem fáradok el, sokkal jobban bírom a megerőltetést, mint a társaim. 170cm magas és 75 kg vagyok.
Jelenlegi ismert diagnózis, jóindulatú prosztata megnagyobbodás ami semmi komoly panaszt nem okoz.
Nem szedek vérnyomás csökkentőt, mivel nincs gond vele.
Ezek tudatában kitaláltam az eladást fokozó technikájukat.
Ők az első vérképnél huncutkodnak, és nem a páciens valódi vérképét mutatják, hanem a számítógépben elmentett beteg vérképet vetítik ki.

Itt esünk kétségbe!!!

A második vérképnél a kezelés utáninál, a valódi képet vetítik , mivel mondták, hogy "nézzen bele a mikroszkópba"
Az első vérképnél nem mondták!!!!!
Logika!!Az orr nyálkahártyában hajszálerek vannak-FIZIKAI KÉPTELENSÉG hogy tíz perc alatt a bennünk lévő 6 liter vér ott átforogjon!!!!

Pedig az előadó azt mondta "ha a lábunkból vennék a vért , akkor is ezt az eredményt látnánk."

Hát minden esetre nem bánom hogy megvettem, mivel biztos vagyok benne, hogy hasznos, de azt nem értem, ha úgy van ahogyan gondolom, hogyan fér a lelkiismeretükbe a megtévesztés.

Hatvan nap után házhoz jönnek mérni, már kitaláltam, milyen keresztkérdésekkel tudok az igazsághoz közelebb kerülni.

Azt javaslom azoknak akik ezután mennek ilyen vizsgálatra, hogy az első vérképüket okvetlen nézzék meg , közvetlen a mikroszkópba, ne a kivetítőn!!!

v2peti 2015.08.26. 12:15:31

@TEACHER: Szemölcs elleni kenőcs. Almasavat vagy szalicilsavat tartalmaz, és némi kötőanyagot. Korábban a gyógyszertárban házilag előállítva 100 Ft-ból kijött, míg gyógyszerként vásárolva 10-szer annyiba került. Szóval azért van itt haszonkulcs.

cami55 2016.02.09. 19:30:58

@伊姆雷: Meg néztem Németországban mennyibe kerül? 50euró! Hát ez az, annyiért meg veszem.
süti beállítások módosítása