Csatlakozz Te is!

Miről szól a blog?

Mi próbáljuk megérteni a minket körülvevő világot. A tudást felhasználhatjuk arra, hogy fejlődjünk, anyagilag jobb helyzetbe kerüljünk vagy megőrizzük egészségünket, ne hagyjuk, hogy átverjenek minket! Úgy érzed Te is hozzá tudsz rakni valamit? Van egy érdekes történeted vagy témajavaslatod? Érdeklődéssel várom leveledet: mpeter0725@gmail.com

Ingyenes és hasznos

Különösen ajánlott

Sorsoltam!

2012.10.21. 16:33 Moszi0725

Immár harmadszorra és a várva várt eredmény megszületett! A szerencsés nyertes a Facebook oldalunkon olvasható! Úgy gondoltam, ez alkalomból három könyv közül lehet választani:

  1. Gazdag papa, szegény papa
  2. Sikerkalauz 1.
  3. Biztosíts pénzügyi előnyt gyermekeidnek

Ha választottál, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot a jobb oldali e-mail címen hogy postázhassam!

Aki most nem nyert ne csüggedjen! A mostani 200 után legközelebb 300 lájkoló esetén újabb könyv kerül sorsolásra! Mostantól indul a verseny! Érdemes tehát megosztani, ajánlani a blogot ismerőseiteknek!

nyertes.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ertelmesen.blog.hu/api/trackback/id/tr224861285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása