Csatlakozz Te is!

Miről szól a blog?

Mi próbáljuk megérteni a minket körülvevő világot. A tudást felhasználhatjuk arra, hogy fejlődjünk, anyagilag jobb helyzetbe kerüljünk vagy megőrizzük egészségünket, ne hagyjuk, hogy átverjenek minket! Úgy érzed Te is hozzá tudsz rakni valamit? Van egy érdekes történeted vagy témajavaslatod? Érdeklődéssel várom leveledet: mpeter0725@gmail.com

Ingyenes és hasznos

Különösen ajánlott

Véget ért az első játék

2011.05.24. 16:13 Moszi0725

Mindenkinek köszönöm, aki részt vett a 3 hónapos blog első játékán! A boldog nyertes Rostaházi Krisztina lett!

Mi az eredmény?

A válaszokat köszönöm, próbáljuk ehhez igazítani a blog további életét! A válaszadók 20 év felettiek és mind úgy gondolják érdemes itt eltölteni egy kis idejüket. Így többségében legalább 6-10 posztot elolvastatok, amiket jó(60%) vagy tökéletes(40%) kinézetre értékeltetek. Több mint 70%-ot érdekli a hírlevél lehetősége és hasonlóképp szeretnétek egy Facebookos oldalt is. Hamarosan lesz. Az alábbi ábrán arányaiban megnézhetitek miről olvasnátok szívesen:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hogyan sorsoltam?

A részvevőkből listát készítettem időrendben, majd ellátogattam a random.org honlapra, ami kisorsolt egy számot.

Még egyszer gratulálok, köszönöm a részvételt és további kellemes olvasást!

A bejegyzés trackback címe:

https://ertelmesen.blog.hu/api/trackback/id/tr992929098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása