Csatlakozz Te is!

Miről szól a blog?

Mi próbáljuk megérteni a minket körülvevő világot. A tudást felhasználhatjuk arra, hogy fejlődjünk, anyagilag jobb helyzetbe kerüljünk vagy megőrizzük egészségünket, ne hagyjuk, hogy átverjenek minket! Úgy érzed Te is hozzá tudsz rakni valamit? Van egy érdekes történeted vagy témajavaslatod? Érdeklődéssel várom leveledet: mpeter0725@gmail.com

Ingyenes és hasznos

Különösen ajánlott

Csaló jósnő! 28 millióért vette le a rontást

2011.10.13. 22:00 Moszi0725

A jósnő rontáslevétel ígéretével csalta ki áldozatától a pénzt. Azt mondta neki, hogy a bankjegyeket egy szent helyre viszi, ahol megtisztulnak, és ha ez megtörténik, akkor visszaadja őket, ám erre soha nem került sor... Erre mit lehet mondani?

Erről a cikkről van szó.  Én azt gondolom, hogy az ember el sem hiszi, hogy ilyesmi megtörténhet a 21. században.

Azért én az áldozatot is minimum bezáratnám. Vagy ha már itt tartunk a jelen politikai rendszerben, fizesse vissza a diplomája árát! :) Nyilvánvalóan feleslegesen képezték.

Ne legyenek illúzióink! Ezek a csaló jósok és a "normális" jósok (akik szintén csalók) csak azért tehetik ezt meg az emberekkel mert az emberek hisznek a mágiában, ezotériában, rontásban és átkokban. Nagyon sokan vannak. Ez a baj. Enélkül a sok jósnak és a többi áltudományos haszonszerzőnek nem lenne munkája. Ezt érdemes észrevenni.

Az emberek pedig már csak ilyenek. Könnyebb az áltudománynak hinni, mint megérteni a nehéz valódi tudományt. Nem hibáztatom őket, sokan az iskolában is ezt látják (azért ezt az áldozatot hibáztatom). Minden tele van horoszkóppal, biztos van benne valami... Gondolják sokan.

Ezekről még később írunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://ertelmesen.blog.hu/api/trackback/id/tr53301524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása