Csatlakozz Te is!

Miről szól a blog?

Mi próbáljuk megérteni a minket körülvevő világot. A tudást felhasználhatjuk arra, hogy fejlődjünk, anyagilag jobb helyzetbe kerüljünk vagy megőrizzük egészségünket, ne hagyjuk, hogy átverjenek minket! Úgy érzed Te is hozzá tudsz rakni valamit? Van egy érdekes történeted vagy témajavaslatod? Érdeklődéssel várom leveledet: mpeter0725@gmail.com

Ingyenes és hasznos

Különösen ajánlott

Így NE védekezz a telefon sugárzása ellen!

2012.05.31. 19:02 Moszi0725

Ismét egy hiányolt „leleplező” cikkel szolgálhatok Nektek! Egy kuponos oldal linkjét küldte el nekem valaki és megkérdezte a véleményem. Tény, hogy nagyon sokan aggódnak a telefonok állítólagosan káros sugárzásától és engem felháborít, hogy erre alapozva egyesek hazugságokkal és marhaságokkal tömik tele az emberek fejét és megvetetnek ilyen hasztalan csodaszereket... Erről van szó:

Ha valamennyien tisztában lennénk azzal, hogy mi károsítja az egészségünket a sejtektől, az agyunkon át egyenesen a bőrünkig nap, mint nap, akkor valószínűleg ki se lépnénk az utcára védőruha nélkül, sőt, otthonunkban is beöltözve tartózkodnánk, és gyakorlatilag semmi öröm nem lenne az életünkben.

Sajnos a modern technika vívmányai nemcsak a kommunikációt könnyítik meg és nemcsak az információ áramlását gyorsítják fel, de a különböző, akár halálos kimenetelű betegségek kialakulását is "testközelbe" hozzák.
Szinte, szó szerint, elég, ha csak a mikrohullámokra vagy a mobiltelefon káros sugaraira gondolunk.

Ahogy a kipufogógáz a tüdőnket, úgy az elektroszmog a szervezetünk minden pontját leterheli.
Számtalan tünete van, annak, ha a már a Te immunrendszered is nehezen veszi fel a harcot a káros sugarak ellen:

Például gyakran fáj a fejed, zúg a füled, romlik a memóriád, sűrűn küzdessz koncentráció zavarral... stb.

keress megoldást, és védd az egészséged az elektroszmog ellen!

Hogy hogyan? A mai elektroszmog-biztos tippünkkel!
Most egy tudományosan tesztelt anti-elektromágneses chipet ajánlunk Neked, ami bizonyítottan semlegesíti a mindennapjaidhoz tartozó "kütyük" sugárzását, és óvja az egészségedet. :-)
Ez az eszköz folyamatos, mellékhatások nélküli védelmet biztosít Neked.
Sőt, ajándékként a szeretteid épségét is megvédheted. :-)

Használatával minimálisra csökkentheted a mobiltelefonod, laptopod által gerjesztett káros elektromágneses hullámokat.

És, amire még jó:
A mérnökök által megtervezett anti-elektromágneses lap hatékonyan csökkenti az elektroszmog okozta kellemetlen fejfájást, álmatlanságot, megelőzi az esetleges hajhullást.
Megnöveli mobilod akkumulátorának élettartamát, kapacitását és a készenléti időt is.
Sőt, akár fele annyi idő alatt is feltöltődhet a telefonod.

A chip úgy néz ki, mint egy arany lapocska. Széles körű felhasználhatóság jellemzi; szinte valamennyi elektronikai eszközre alkalmazhatod, úgymint laptop, mobil, PC, TV, MP3, MP4, MP5, mikrohullámú sütő...stb.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ne értsétek félre, nem azt állítom hogy a telefon nem káros, ebben (most) nem foglalok állást. Azonban felsorolok néhány problémát ezzel a matricával kapcsolatban:

  1. Ezen a linken található az eredeti forgalmazó. Ha bizonyított tény, akkor miért nem rakják oda bizonyítékul szolgáló tudományos publikációkat??? Ez a legnagyobb gond, állítanak valamit, és bizonyíték nélkül árusítják. Vagy a tanulmány, amiből állítólag idéznek, hol található? Hol lett publikálva? A legutolsó blikkben, vagy úgynevezett peer-reviewed folyóiratokban amit elfogad a szakma?
  2. Ha anti-elektromágneses hatású, akkor hogyan működik tovább a telefon?
  3. Ha csak a káros sugárzást szűri ki, akkor milyen a jótékony elektromágneses sugárzás ami a telefonból jön? Hogyan különbözteti meg őket ha egyáltalán vannak ilyenek?
  4. Megnöveli az akkumulátor kapacitását? Először is hogyan tenné? És hol a bizonyíték?
  5. Ha ez egy csip, akkor hogyan lehet méretre vágni?
  6. Miért nem befolyásoló tényező a méret?
  7. Nekem az lenne logikus, hogy az antennára kellene rakni. Ja persze, ahhoz szét kéne szerelni a telefont, akkor jó lesz az akkumulátor is...
  8. "Mobiltelefon Anti sugárzást megelőző chip kártya" azt írják egyszer, tehát az anti-sugárzást előzi meg? vagyis segíti a sugárzást...
  9. Amennyire én tudom, igen, felmerült hogy az elektromágneses sugárzás esetleg káros lehet, de ezt eddig nem tudták bizonyítani (erről később). Azt meg főleg nem, hogy van ilyen matrica, ami megakadályozza az elektromágneses sugárzás terjedését a telefonnál (miközben működőképes marad) az akkumulátorról!

 

Ez elég cáfolat és bizonyíték arra, hogy ez egy újabb áltudományos baromság, ami az emberek félelmeire próbál hatni és sajnos sokan megtévesztve megveszik. Ez a matrica szerintem senkit nem fog megvédeni semmilyen sugárzástól.

A bejegyzés trackback címe:

https://ertelmesen.blog.hu/api/trackback/id/tr484557770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása