Csatlakozz Te is!

Miről szól a blog?

Mi próbáljuk megérteni a minket körülvevő világot. A tudást felhasználhatjuk arra, hogy fejlődjünk, anyagilag jobb helyzetbe kerüljünk vagy megőrizzük egészségünket, ne hagyjuk, hogy átverjenek minket! Úgy érzed Te is hozzá tudsz rakni valamit? Van egy érdekes történeted vagy témajavaslatod? Érdeklődéssel várom leveledet: mpeter0725@gmail.com

Ingyenes és hasznos

Különösen ajánlott

Biztos, hogy jól kötöd be a cipőfűződet?

2011.12.22. 09:19 Moszi0725

Karácsony előtt egy inkább vicces 3 perces videót hoztam nektek! Terry Moore bemutatja, hogy a cipőfűző kötésének, amit gondolom mindenki ismer :) két formája van! Ha valaha is panaszkodtál, hogy kikötődött a cipőfűződ, lehet hogy a gyengébb formát tanították meg neked! Csak egy kicsit különbözik a kettő, mégis nagyon fontos az eredmény szempontjából! 

Szerintem mi magyarok inkább az erős verziót ismerjük, de például Amerikában (ahogy a filmből is kiderül) nem ennyire elterjedt. A másik megoldás, hogy ha megkötötted a cipőfűződet, a két szárral amelyik hurkot formáz, megint kötsz egy fél csomót. Így sem fog eloldódni (ezt a trükköt köszönjük Pósafalvi Annának!).

Én a jó formát ismertem, de nem tudtam erről és meglepődtem! Remélem ezután mindenki jól köti be a cipőfűzőt! :)

Ezt láttad már?

Felelősség

Ahol Jamie Oliver is lebőg - Amerika

Családi kép, kicsit másképp

A bejegyzés trackback címe:

https://ertelmesen.blog.hu/api/trackback/id/tr313485264

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Profi túlélőcsomag 2011.12.23. 18:43:00

   Kiszámíthatatlanság ellen Kalmopyrin helyett, Rambó-kés túlélő megoldások az üzletben.

Trackback: Gesztenyével töltött pulyka recept 2011.12.23. 18:42:57

Recept elkészítési módja: A megtisztított pulykát kívül-belül besózzuk, hasüregét bedörzsöljük majoránnával. Hagyjuk egy órát á

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása