Csatlakozz Te is!

Miről szól a blog?

Mi próbáljuk megérteni a minket körülvevő világot. A tudást felhasználhatjuk arra, hogy fejlődjünk, anyagilag jobb helyzetbe kerüljünk vagy megőrizzük egészségünket, ne hagyjuk, hogy átverjenek minket! Úgy érzed Te is hozzá tudsz rakni valamit? Van egy érdekes történeted vagy témajavaslatod? Érdeklődéssel várom leveledet: mpeter0725@gmail.com

Ingyenes és hasznos

Különösen ajánlott

Kristály akadémia

2011.03.09. 08:29 Moszi0725

Ha valaki még nem ismeri a kristályokban rejlő mágikus gyógyító erőt, az most nagyon figyeljen ide! Francba az orvostudománnyal és úgy általában az egész tudománnyal! Kristálygyógyászat, kristályterápia, megbetegítő energiák, gyógyító rezgések következnek!

Mire jó egy kristály és miért?

 

 

 

 Kristályrúd

 

 

 

                              

Erről a négy honlapról idézek számomra érdekesnek tűnő dolgokat és utána véleményt nyilvánítok:

A nagyobb méretű kristályok a káros energiáknak a szervezetből való kivonásával gyógyítanak. Amikor az emberi energiamező találkozik egy kvarckristállyal, akkor tökéletes összhangban válnak eggyé, és egy új vibrációs erő jön létre, amely segítséget nyújt felemelkedni a tudatosság szintjére. Az üzletekben kapható kristályokat nem aktivizálta kristálygyógyász, így minden kezelés után meg kell tisztítanunk őket a testből átadott káros energiáktól. Ezt természetesen házilag is megtehetjük: a követ rakjuk bele tízszer annyi sóba, mint a saját súlya, egy tízdekás kristályhoz tehát egy kiló sóra lesz szükségünk. Mivel a só is kristályokból áll, képes magába szívni a másik kristály káros információit. Az eljárás végeztével a sót ki kell dobni! A kristályok a kozmikus világ rezgéseinek a hordozói, rezgésükkel energiát tudunk átadni, közvetíteni vagy harmonizálni, így fejtik ki jótékony hatásukat fizikai, lelki és szellemi síkon egyaránt. A kristályterápia egy másik formája szerint, a nemes köveket több órára hideg vízbe helyezik, így a kövekben rejlő gyógyító rezgéseket a víz eltárolja. A vizet vagy megisszák, vagy a testrészekre locsolják. A Reiki õsi tibeti gyógymód. Lényege, hogy a Világegyetem gyógyító energiáit magunkon keresztül átengedve közvetítjük a kezünkkel egy másik élõlénynek vagy saját magunknak, közvetlenül vagy a távolba. A Reiki egy természetgyógyászati módszer, egy transzcendentális iskola, ezoterikus behangolás.

 

 

 

 Energiacső

 

 

 

 

Ezt van aki elhiszi? Úgy látszik igen. Csak úgy röpködnek az áltudományos baromságok, amiket nem értünk, mert nem is lehet és emiatt még hihetőbbek. Mit jelent az hogy káros energia? Lehet mérni? Hol tudom ezt megnézni? Bele sem megyek a részletekbe, inkább kérdezek. Egyrészt én valószínűleg kevésbé vagyok informált a kristályterápia területén. Van aki tanulta, próbálta? Hogyan működik és ami fontos, hol van rá bizonyíték? Vagy hihetünk az ókori embereknek, akik akkor azt hitték hogy ez működik?

Másrészt ha esetleg maguk a kristályok gyógyító rezgéseivel gyógyító mesterek(!) olvassák ezt a blogot, akkor kérem világosítsanak fel bennünket! Ígérem, kiteszem ide! Addig viszont szíves engedelmükkel továbbra is gyógyulok a számítógépemben, monitoromban, számológépemben, telefonomban  és általában az utcán jelen lévő kristályokkal. A fenti oldalakat reklámként ajánlom, ha valakinek kedve és sok felesleges pénze van, nyugodtan jelentkezhet tanfolyamra az akár akkreditált intézményben!

A bejegyzés trackback címe:

https://ertelmesen.blog.hu/api/trackback/id/tr702723942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása