Csatlakozz Te is!

Miről szól a blog?

Mi próbáljuk megérteni a minket körülvevő világot. A tudást felhasználhatjuk arra, hogy fejlődjünk, anyagilag jobb helyzetbe kerüljünk vagy megőrizzük egészségünket, ne hagyjuk, hogy átverjenek minket! Úgy érzed Te is hozzá tudsz rakni valamit? Van egy érdekes történeted vagy témajavaslatod? Érdeklődéssel várom leveledet: mpeter0725@gmail.com

Ingyenes és hasznos

Különösen ajánlott

Játékok a pénzzel

2011.02.20. 16:53 Moszi0725

Melyik az a 3-4 játék, amit gyerekekkel is játszhatunk és fejleszti a pénzügyi intelligenciát? Mivel az iskolában még nem igen tanítják hogyan bánjunk a pénzzel, nekünk kell ezt a tudást könnyedén játékokkal átadni a gyerekeknek!

 

1. Mindenki ismeri: Gazdálkodj okosan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kiss János Áron jóvoltából ingyen letölthető a számítógépes változat innen. Ha otthon szeretnéd kinyomtatni és játszani, akkor látogass el ide!

 

 

2. Cashflow 101

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kiyosaki játéka megtanít bennünket arra, hogy mik azok a dolgok amik viszik és mik azok, amik hozzák a pénzt. Hogyan törjünk ki a mókuskerékből (patkánykerékből)! Online is lehet játszani itt. Bár fizetős, de Budapesten kb. hetente élőben is lehet játszani és biztos tökéletesebbre csiszolod tőzsdei, ingatlan és üzleti befektetői képességeidet. Jelentkezés itt.

 

 

3. Cashflow 202

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aki már túl van a cashflow 101-en próbálja ki a második verziót. Itt már komolyabb tőzsdei befektetések várnak ránk és nagyobb gyerkőcökre!

 

 

4. Monopoly

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A játékot 19 nyelven jelentették meg, és több mint 100 millió példányban került el közel 80 országba. A játék lényege területeket és épületeket venni, eladni vagy bérelni egészen addig, ameddig valamelyik játékos monopóliumhoz jut. Számos országban rendeznek Monopoly bajnokságot, a világbajnokság pedig kétévenként szokott lenni. Online itt lehet játszani.

Jó szórakozást!

A bejegyzés trackback címe:

https://ertelmesen.blog.hu/api/trackback/id/tr362674984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Olikincs · http://onlinepszichologia.hu 2011.02.21. 01:53:22

Imádom ezeket a játékokat :Ű)))
süti beállítások módosítása