Csatlakozz Te is!

Miről szól a blog?

Mi próbáljuk megérteni a minket körülvevő világot. A tudást felhasználhatjuk arra, hogy fejlődjünk, anyagilag jobb helyzetbe kerüljünk vagy megőrizzük egészségünket, ne hagyjuk, hogy átverjenek minket! Úgy érzed Te is hozzá tudsz rakni valamit? Van egy érdekes történeted vagy témajavaslatod? Érdeklődéssel várom leveledet: mpeter0725@gmail.com

Ingyenes és hasznos

Különösen ajánlott

Mindennapi érdekességek - 3.

2012.05.28. 21:18 Moszi0725

Az első és a második adag érdekesség után, ma először Hollandiába látogatunk! Tanusíthatom, így is tudnak utat építeni percenként két méteres sebességgel:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De ha már Hollandia, mit szóltok ehhez a rúzshoz, amivel a holland zászlót lehet ajkainkra varázsolni? Bár mi nem vagyunk annyira büszkék hogy magyarok vagyunk és a nemzeti identitástudat nagyon alacsony, szívesen látnék egy piros-zöld verziót...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Takashi Yamada a közlekedési lámpák problémáját akarta megoldani. Nálunk is kezd elterjedni hogy egy számláló mutatja a másodperceket, meddig piros vagy zöld még a lámpa. Ő ezt egyszerűbben megoldotta:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ugye más is szereti a Toblerone csokit? Számomra a repülőterek elmaradhatatlan kelléke, még ha nem is veszem meg. Azt tudtátok, hogy a logójában egy medve van elrejtve? A maci Bern város jelképe, ha Bernben jártok nézzétek meg egy darab Toblerone csokival a kezetekben! De kár hogy nem kapok jutalékot :)

A bejegyzés trackback címe:

https://ertelmesen.blog.hu/api/trackback/id/tr194551579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása