Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Csatlakozz Te is!

Miről szól a blog?

Mi próbáljuk megérteni a minket körülvevő világot. A tudást felhasználhatjuk arra, hogy fejlődjünk, anyagilag jobb helyzetbe kerüljünk vagy megőrizzük egészségünket, ne hagyjuk, hogy átverjenek minket! Úgy érzed Te is hozzá tudsz rakni valamit? Van egy érdekes történeted vagy témajavaslatod? Érdeklődéssel várom leveledet: mpeter0725@gmail.com

Ingyenes és hasznos

Különösen ajánlott

A szex nagyon olcsó manapság

2011.08.16. 09:56 Moszi0725

Ez egy érdekes cikk arról, hogy a szex ma nagyon olcsó, azaz könnyen és kis befektetéssel lehet partnert találni, ami a férfiaknak előnyös, hiszen az ő stratégiájuknak nagyon is megfelel, ha egyszerűen és gyorsan több partnerrel teremthetnek kapcsolatot.

A szex gazdaságtana nagyon egyszerű és megmagyarázza miért a férfiaknak áll a világ. Csak rakjunk a szexre egy árcédulát. Mindenki ad érte magából valamit, de a felek általában valami mást.


Régen a szex sokkal drágább volt, a férfinak általában házasságot kellett vállalnia cserébe, mert abban az időben a szex a nővel nagy értékkel bírt a férfiak szemében.

De a fogamzásgátlók eltörölték ezt a kényszert, elkülönítették a “szexuális” és a “házassági” piacot, a nők és férfiak először a szexuális piacra lépnek, vagyis nem probléma ha több partnert kipróbálnak házasság előtt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Igaz ugyan, hogy a házasság előtti szexuális játszadozásban így a nőknek is több lehetősége van, mert ebben a környezetben több a férfi mint a nő. (Több fiúgyermek is születik mint lány.) Viszont ez le is rontja a későbbi alkupozícióikat, amikor a 30-as évei felé haladva sok nő már házasodni szeretne. Ilyenkor már a férfiaknak áll a világ!

Ugyanis a férfiak továbbra is egyszerűen és gyorsan több partnert akarnak. Ezen a házassági piacon már több a nő! Többet várnának el a szexért cserébe, házasságot, támogatást, elkötelezettséget a férfitól. De ezt már nem tudják igazán megtenni.

A példa szerint ők drágán adják a házukat. Hiába kérnek érte 50 milliót, ha mindenki más 20 milliót kap érte… A férfi nem akar 50 milliót adni, nem akar elköteleződni, ha talál “olcsóbbat”. Lehet 50 milláért árulni a házat, de valószínűtlen hogy megveszik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mit lehet tenni?
A szexuálgazdaság egyik alapelve, hogy a női szexuális kínálatnak inkább van csereértéke (lehet érte kérni valamit), mint a férfiének. Ennélfogva a nők akkor cselekednének okosan, ha összefognának, és közösen megemelnék a szex árát (kevésbé adnák könnyen, nagyobb romantikus elköteleződést várnának el cserébe, stb.).

Ilyen női összefogásnak azonban egyelőre semmi jele sincs, a szex továbbra is olcsó, ezért még mindig inkább a férfiaknak áll a világ. Ha megnézzük erre rengeteg példát találunk a világban.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Érdemes megjegyezni, hogy a házaságnak előnyei vannak. A házasoknak több a jövedelme, itt vannak a legmagasabb férfi keresetek, magasabb poziciókban mennek nyugdíjba és tovább élnek mint nem házas társaik a statisztika szerint.

Hsonló érdekességeket találtok az érdekességek.infón.

A bejegyzés trackback címe:

https://ertelmesen.blog.hu/api/trackback/id/tr233154419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spontan · http://erdekessegek.info 2011.10.17. 19:29:27

Látom veszel át tőlem anyagokat, sőt szövegeket is ollózol, amivel nincs baj, ha a forrást feltünteted, és linkelsz a blogomra, akár közvetlenül, akár az oldalsávban feltüntetsz, mint forrást.

De ez így nem korrekt, úgyhogy légyszíves linkelj, ha tőlem veszel/vettél át valamit.

Moszi0725 · http://ertelmesen.blog.hu 2011.10.18. 00:01:49

@spontan: Kedves spontan! Megnéztem és tényleg van pár közös téma. Sajnálom, hogy így érzel, igaznak tűnhet, de például ezt a cikket egy barátom küldte és lefordítottam, ahogy Te is, a Piaget kísérletek pedig a úgy merültek fel, hogy a feleségem tanárnő. Viszont tetszik a blogod, miért ne támogatnálak, örülök, hogy vannak hasonló gondolkodású bloggerek, ide ki is raktam a linket és ha jól megnézed mindig ki is szoktam rakni a forrásokat, ajánlókat. Mostantól a Te blogodat is meg fogom nézni és ha veszek át Tőled valamit, természetesen hirdetni foglak! Remélem így megfelel!
süti beállítások módosítása