Csatlakozz Te is!

Miről szól a blog?

Mi próbáljuk megérteni a minket körülvevő világot. A tudást felhasználhatjuk arra, hogy fejlődjünk, anyagilag jobb helyzetbe kerüljünk vagy megőrizzük egészségünket, ne hagyjuk, hogy átverjenek minket! Úgy érzed Te is hozzá tudsz rakni valamit? Van egy érdekes történeted vagy témajavaslatod? Érdeklődéssel várom leveledet: mpeter0725@gmail.com

Ingyenes és hasznos

Különösen ajánlott

Életerő- és életenergia készülékek

2011.06.08. 14:51 Moszi0725

Egy csodálatos, hihetetlen dologra bukkantam! Életenergia készüléket lehet venni! Idézek, hogy állítólag mire jó:

“Ezt a pozitív, kreatív energiát az emberek ismerték, használták. Felhasználási területe ennek az egyetemes energiának szinte végtelen, lehetőségei nincsenek semmilyen módon korlátozva. Az Életerő, Életenergia (Chi, Ki, Prana, Mana, Orgon, Od, bio-energia, nullpont-energia, tachyon-energia, stb.) = életünk üzemanyaga. “  

 

 

 

 

 

 Ki hiszi ezt el? Tovább is van!

“Töltődjön fel ezzel a jótékony, pozitív energiával, hagyja, hogy a vitális életerõ áramoljon és jólesően szétáradjon a testében, élvezze, hogy a kreatív és jótékony energiák elárasszát testét és felmelegítik a lelkét, tudatósítsa, hogy az életenergia átjárja és áthatja Önt, ill. egész lényét és élvezze, ahogy ezen jótékony energiák keringenek Önben, felüdülést és vitalitást hozva, valamint vitalitást árasztva és boldogsághormont felszabadítva energikussá, fitté és életerőssé téve Önt!

Az Életenergia Készülékek és az Életerő Generátorok segítségével kezébe veheti saját sorsa irányítását és erőt (Életerőt!) adhat -pozitiv- gondolatainak, vágyainak, hogy azok megvalósúlhassanak a fizikai sîkon, a mindennapi életben is!”

Táv-Energizálás is lehetséges:

Az Életerő átsugározható egyenesen a telefonáló személyre, vagy az illető által kiválasztott (személyes) tárgyra.

Igen, Életenergia Készülékeinkbe beépített Életerő Generátoraink által működtetett speciális csúcs-technikájú (High Technology) Készülékeink, valamint új, csodálatos számítógépes radionika programjaink segítségével ez most már megvalósítható, érzékelhető, "kézzel fogható valóság". ”

 

Ezek után már nem megyek bele a magyarázatba, biztosan mindenki elhiszi és rohan megvenni valamelyik készüléket… Ha akarnék, se tudnék ennyi baromságot összehozni egy helyen. Talán ez az egyik legnagyobb áltudományos átverés amivel találkoztam eddig. Legalább viszonylag ismeretlen.

 

Mennyibe kerül?

Az ivóvíz energizálását szolgáló készülékek olyan 100 000 forint környékén vannak, de a csúcs Astro-TREND generátor kemény 1,7 millió forintba kerül. Muszáj idemásolni mire lehet használni egy ilyen kütyüt az alkotók szerint:

“Úgy, ahogy bizonyos helyeken egy teljesen más -az adottságoktól eltérő és különböző- klímát alakíthatunk ki a "meleg-ház" hatással, éppúgy egy ilyen erős készülékkel kialakíthatjuk a számunkra legjobban megfelelő mikro-energetikai asztro-klimánkat.
12 db. -különálló- szupererős Életenergia Generátorral, 12 hatalmas és nagyon erős Életenergia-mezővel, melyek egyidejüleg tudnak 12 különböző cselekményt, jövőbeli szituációt, ill. TRENDet programozni és irányítani, vagy egy fő cselekmény -és írányelv- 12 aspektusát összehangolni, kívánságunknak megfelelően.
Beállítható a 12 zódiákus jegy, ill. különböző asztrológiai -planetáris/bolygó- együttállások hatásainak az előnyünkre való kiaknázására is.
Tökéletesen működik mindegyik/bármely digitális számitógépes radionika programjainkkal (főképpen ajánlott a Supermanifestation számítógépes radionika program), mellyekkel együttes használata javasolt.
Ezzel a fantasztikusan csodálatos készülékkel mi magunk hozhatunk létre erős, -számunkra- előnyös és hasznos asztrológiai irányzatokat, u.n. "asztrotrend"-eket, illetve hatástalaníthatunk számunkra meglévő előnyteleneket! “

 

Erős idegzetűeknek itt a honlap! A sok elírás is onnan származik. Olyan szívesen tesztelném ezt a készüléket! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://ertelmesen.blog.hu/api/trackback/id/tr332967864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása