Csatlakozz Te is!

Miről szól a blog?

Mi próbáljuk megérteni a minket körülvevő világot. A tudást felhasználhatjuk arra, hogy fejlődjünk, anyagilag jobb helyzetbe kerüljünk vagy megőrizzük egészségünket, ne hagyjuk, hogy átverjenek minket! Úgy érzed Te is hozzá tudsz rakni valamit? Van egy érdekes történeted vagy témajavaslatod? Érdeklődéssel várom leveledet: mpeter0725@gmail.com

Ingyenes és hasznos

Különösen ajánlott

Átverés lenne a méregtelenítés?

2012.11.26. 20:28 Moszi0725

"Egyszerű pénzszerző trükk a méregtelenítő kúrák nagy része" véli Dr. Zacher Gábor toxikológus. Dr. Gajdos Gábor természetgyógyász árnyaltabban látja a helyzetet. A Napközben műsorában beszélgettek erről, nagyon ajánlom mindenkinek! Tulajdonképpen mi az a méregtelenítés? Működik a lúgosítás? Ez egy félreértett téma vagy egy óriási átverés és üzlet?

Ha van 25 perced, érdemes meghallgatni (a valódi beszélgetés 4:30-tól kezdődik):

Az eredeti linkért köszönet a Ködpiszkáló blognak.

A bejegyzés trackback címe:

https://ertelmesen.blog.hu/api/trackback/id/tr424927124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vackori 2013.10.08. 18:48:00

Engem a modern orvosok nem győznek meg arról mi jó nekem és mi nem :) Régóta szedtem a colonix kúrát és mindig nagyon sokat segített. Mivel már nem találom a piacon ezért a www.naturalhelp.hu -n található kúrát használtam és hasonlóan jól érzem magamat utána.

Mezdema 2014.10.13. 22:34:29

Én is ezt használom, eddig minden oké!
süti beállítások módosítása