Csatlakozz Te is!

Miről szól a blog?

Mi próbáljuk megérteni a minket körülvevő világot. A tudást felhasználhatjuk arra, hogy fejlődjünk, anyagilag jobb helyzetbe kerüljünk vagy megőrizzük egészségünket, ne hagyjuk, hogy átverjenek minket! Úgy érzed Te is hozzá tudsz rakni valamit? Van egy érdekes történeted vagy témajavaslatod? Érdeklődéssel várom leveledet: mpeter0725@gmail.com

Ingyenes és hasznos

Különösen ajánlott

UFO nem UFO: már a marsjárók is.

2012.09.04. 12:50 astroleslie

Elég régen írtam a blogra, de az UFO-hívők adtak megint témát nekem.

Nem kellett eltelnie egy hónapnak, és a legújabb NASA marsjárót is elérte az UFO-őrület.

Érdemes elolvasni a hozzászólásokat is a cikknél, az első két hozzászóló máris megmondta az „igazságot”: a NASA összeesküszik, minden tudós bűnös, stb..

Harmadik hozzászólóként én is hozzáfűztem a véleményemet. Körülbelül egy éve írtam egy hasonló cikket, azon is látszott, hogy teljesen kamu az egész, de az emberek fantáziája és ostobasága szinte határtalan! 

Egyszerűen nem tudom megérteni az ilyen embereket. Látnak egy képet (vegyük alapul a cikkben szereplő legutolsó animációt), ami teljesen egyértelműen a napfény megcsillanása az optikai rendszeren. De nem, az egy földönkívüli űrhajó! Ehhez csak annyit fűznék hozzá: biztos nincs jobb dolguk a földönkívülieknek (akik persze általában nem szeretnek mutatkozni), mint hogy a marsjáró kamerája előtt repkedjenek.....

Megint megvolt valakinek a 15 perc hírnév, és persze azok, akik hajlamosak az ilyenre, egyből fel is kapták a dolgot. A józan ész meg szépen a háttérbe szorult!

Azt meg már nem is merem véleményezni, amit a kedves Pataky Attila mondott, hogy a Holdról figyelnek minket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://ertelmesen.blog.hu/api/trackback/id/tr314754522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása