Csatlakozz Te is!

Miről szól a blog?

Mi próbáljuk megérteni a minket körülvevő világot. A tudást felhasználhatjuk arra, hogy fejlődjünk, anyagilag jobb helyzetbe kerüljünk vagy megőrizzük egészségünket, ne hagyjuk, hogy átverjenek minket! Úgy érzed Te is hozzá tudsz rakni valamit? Van egy érdekes történeted vagy témajavaslatod? Érdeklődéssel várom leveledet: mpeter0725@gmail.com

Ingyenes és hasznos

Különösen ajánlott

Milyen biztonságos az autód?

2011.03.25. 08:19 Moszi0725

Mindenki hallott már az EuroNCAP töréstesztekről és hogy ezt miért csinálják. Ez viszont előre beállított ütközéseken alapszik, amire a gyártók készülhetnek. Egy svéd biztosító igazi balesetek ezrei alapján rangsorolta az autókat. Ez már a valóságot tükrözi! Érdemes megnézni!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A svéd Folksam évente több mint 50 000 közúti balesettel kapcsolatos ügyet kezel. Szeretnék biztonságosabbá tenni az autózást, érdekük, hogy kevesebbet kelljen fizetni. Az autók biztonsága az utóbbi 10 évben egyre nagyobb szerepet kap. 2007-ig 117 000 baleset adatait összegezték és elkészítették a 2007-es tanulmányukat, azóta pedig már megjelent a 2009-es is. Ezeket érdemes letölteni, bennük van a EuroNCAP eredmény is.

Ez a való világ!

A bejegyzés trackback címe:

https://ertelmesen.blog.hu/api/trackback/id/tr432769984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása